americandream0 Napisano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2009 hej jestem Jasiek mam 17 lat. Od dłuższego czasu moim marzeniem jest aby przenieś się do USA i tam uczyć się, żyć, następnie pracować. Szczerze mówiąc dużo czytałem o wymianach itp. jednak moim marzeniem jest wyjechać tam na stałe, spełnić swój american dream. Nie rozmawiałem nawet o tym z rodzicami bo pewnie by mnie wyśmiali. High School w USA to by było coś ale szczerze mówiąc nawet nie wiem jak sie do tego zabrać.. czytałem o tych wszystkich drukach ale gdyby ktoś mógł mi to przybliżyć jakoś w krokach jak dotrzeć do swojego marzenia.
sly6 Napisano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2009 a masz pieniadze na nauke?jak nie masz to zacznij od tego lub tez wymiany
americandream0 Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2009 możesz dać info jak wyglądają te wymiany/kto je organizuje itp?
sly6 Napisano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2009 bylo pare razy napisane na forum,poszukaj.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.