agatek Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Witam serdecznie forumowiczów, Proszę o radę, we wrześniu wyjeżdżam na Internship do Chicago, poszukuję mieszkania do wynajęcia, jeżeli ktoś mógłby napisać jak kształtują się ceny wynajmu i czy trzeba spełniać jakieś szczególne wymagania; gdzie ewentualnie mogłabym spędzić kilka pierwszych dni? Może ktoś również w takim terminie leci na Internshipa - proszę o kontakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tajmahal3 Posted June 28, 2009 Report Share Posted June 28, 2009 Hej, a tak z ciekawości pytanie mam, Skad udało Ci się załatwić wyjazd tzn. szukałaś samodzielnie czy przez jakieś biuro ? Dzięki za info ps. ja też jestem w trakcie załatwiania wyjazdu, zobaczymy gdzie wyjdzie Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafal723 Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 To ja się jeszcze podłączę. Jaki znacie tani i godny polecenia hotelik w Chicago (centrum, obrzeża i okolice, jednym słowem całe). Mianowicie, chodzi mi o to, żeby był tani (jak najtańszy), ale żebym nie spotkał w nim karaluchów. Adresy, strony internetowe hoteli/hosteli, ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.