ela-ogonek Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 dokladnie ogolnie we wniosku wizowym wpisujesz na ile i po co lecisz i pracowac nie wolno jak wykryja ze pracowales na czarno zakaz wjazdu do stanow
fenikser1 Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 Mam nadzieje jak będę pełnoletni to pojadę se na wczasy ;D kilka tysiecy potrzeba
sly6 Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 ela-ogonek mozna prowadzic samochod jak ma sie prawko z polski,czasami Policja moze poprosci o prawo jazdy miedzynarodowe... fenikser1 taka mala rada,,poczytaj dobrze forum i zobaczysz sam na czym polega ruch wizowy,ruch bezwizowy ..
fenikser1 Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 Aha rozumiem jeszcze jedno pytanie kiedyś se patrzałem w google na oferty pracy w usa i tam jest:praca na stałe jak to mozliwe :/ ciezko być tam na stałe w usa bo to oznacza ze musi byc :/
danik Napisano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2009 w Polsce też są oferty pracy na stałe a do pracy można wyjechać na wizie pracowniczej, nie turystycznej
greatboy Napisano 11 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2009 Skoro masz rodzinę w Kanadzie, to może zastanów się raczej nad tym właśnie państwem? Z doświadczenia wiem, że rodzinka na miejscu bywa bardzo pomocna. A Kanada imho to świetny kraj:-)
sly6 Napisano 11 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2009 Z doświadczenia wiem, że rodzinka na miejscu bywa bardzo pomocna. A Kanada imho to świetny kraj:-) a ja mam znow inne doswiadczenie co do rodziny ,fakt nie nalezy pisac pesymistycznie komus ale z mojej strony to inaczej wyglada ,,szczesliwy ten co ma inaczej a co do Kanady to faktycznie
MARKPIO Napisano 17 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2009 Najlepsze miejsce do życia w USA to rejony Seattle.Po prostu przepiękny stan,bogaty,Pacyfik,Góry Kaskadowe,wulkany,łagodny klimat.Niekiedy długo leje,ale coś za coś.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.