Skocz do zawartości

Nadzieje Ze Ściągnięcie Wiz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ela-ogonek mozna prowadzic samochod jak ma sie prawko z polski,czasami Policja moze poprosci o prawo jazdy miedzynarodowe...

fenikser1 taka mala rada,,poczytaj dobrze forum i zobaczysz sam na czym polega ruch wizowy,ruch bezwizowy ..

Napisano

Aha rozumiem jeszcze jedno pytanie :D kiedyś se patrzałem w google na oferty pracy w usa i tam jest:praca na stałe jak to mozliwe :/ ciezko być tam na stałe w usa bo to oznacza ze musi byc :/

• 3 tygodnie później...
Napisano

Skoro masz rodzinę w Kanadzie, to może zastanów się raczej nad tym właśnie państwem? Z doświadczenia wiem, że rodzinka na miejscu bywa bardzo pomocna. A Kanada imho to świetny kraj:-)

Napisano

Z doświadczenia wiem, że rodzinka na miejscu bywa bardzo pomocna. A Kanada imho to świetny kraj:-)

a ja mam znow inne doswiadczenie co do rodziny ,fakt nie nalezy pisac pesymistycznie komus ale z mojej strony to inaczej wyglada ,,szczesliwy ten co ma inaczej

a co do Kanady to faktycznie :)

Napisano

Najlepsze miejsce do życia w USA to rejony Seattle.Po prostu przepiękny stan,bogaty,Pacyfik,Góry Kaskadowe,wulkany,łagodny klimat.Niekiedy długo leje,ale coś za coś.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...