kwadrat Napisano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2009 Witam.Jestem nowy na forum. Otoz mam pare pytan zwiazanych z sylwestrem w Nowym Jorku. Wybieram sie na sylwestra do NY na 2 tyg. ( tydzien przed sylwestrem jade i tydzien po wracam). Chodzi mi dokladnie o koszty (mniej wiecej) jakie moga byc zwiazane z poruszaniem sie po miescie zwiedzanie przy okazji oraz posilki. Mieszkanie za darmo mam .Moglby mi ktos mniej wiecej przyblizyc ile kosztuje na okres 2 tyg. dla jeden osoby jedzenie w barach szybkiej oblugi itp.i poruszanie sie po miescie metrem i autobusem. z gory Dziekuje.
Kenes Napisano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 z 1000$ jak byś chciał trochę lepiej pożyć Xd jest pełno tematów na których pisze "ile kasy na taki i taki okres"
kwadrat Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 1000 to chyba troszke duzo na moje mozliwosci.Myslalem ze zmieszcze sie w 500 $
sly6 Napisano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 kwadrat jak za duzo na rozrywki nie wydasz plus papierosy-alkohol to powinno Ci starczyc te 500 dol us
mpbc Napisano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 500 USD na 14 dni to jest jakieś 35 dolarów dziennie, można się zmieścić jeżeli spanie faktycznie jest za free. Choć sobie nie poszaleje, alkohol drogi, kluby też a widzieć NYC i nie odwiedzić takich miejsc to duży błąd.
kwadrat Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 Hmmm chyba trzeba wziasc wiecej nadgodzin w pracy i uzbierac troszke wiecej pieniedzy ... Moze ktos napisac ile mniej wiecej kosztuja wejscia do jakis klubow i ile sie placi za piwko drinka itp.
AirExpress Napisano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2009 W przecietnym barze piwo czy drink zaczyna sie od 5$ w zwyz plus napiwek trzeba dac , wstep na disco to tak od 25 $
kwadrat Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2009 Dzieki wszystkim za inormacje.Na pewno sie przydadza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.