gocharynka Napisano 7 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2009 Dobrasia serce nie sluga i nie uwazam aby mu to w czyms przeszkodzilo glowa do gory nie przejmuj sie
cavscout Napisano 17 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2009 WItam..... Malzenstwo bedzie z milosci.. . Problem jest taki, ze on jest pilotem Navy czyli facet na stanowisku i zastanawiamy sie czy w jakis sposob moze mu to zaszkodzic w jego karierze Nie wiem czy wiecie ale oni podlegaja pod tak zwany "clearance" wiec sa sprawdzani. Moze przeszkodzic.
Neveah3022 Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2009 Wydaje mi sie ze Navy Cie w takim przypadku sprawdzi i albo wyda pozwolenie na slub albo nie. Moja znajoma przez to przechodzila. Podobno sprawdzaja pare pokolen wstecz:D
Szeli Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2009 Znajomy amerykanin pracował jako logistyk... Obydwoje jego rodzice także pracują w CIA ale... zaczął spotykać się ze studentką z Rosji (obecnie jego żona) i rodzice nie pomogli - stracił stanowisko i odsunięto go od pewnych źródeł informacji... tak Just In Case
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.