Kocurek Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2009 Witam Caly czas czekam i oczekuje listu z USCIS... cala moja procedura rozpoczela sie prawie 3 meisiace temu, 29go kwietnia, mam juz pozwolenie na pracę wiec teoretycznie interview powinno być niebawem i mam w zwiazku z tym pytanie: Czy w momencie gdy USCIS wyśle list z datą interview to informacja zostanie zaktualizowana na ich stronie pod numerem mojej sprawy przy formie I-485 czy nic juz nie aktualizują? Pozwolenie na prace otrzymałem po miesiącu czasu a teraz muszę czekać i to czekanie jest najgorsze ;-)
tomekolodziej Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2009 Trudno powiedziec czy wklepia do komputera czy nie. Czasami zdaza sie ze dostaniesz list od nich ale na ich stronie sprawa jest nadal w toku(dostalem 10 letnia karte 3 dni temu wczoraj na ich stronie sprawa nadal pending.
akma Napisano 18 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2009 Moja sprawa była aktualizowana tylko przy wysłaniu mi NOA (styczeń) i przy zamawianiu GC (czerwiec), rozmowę mieliśmy w kwietniu i wtedy nie było żadnej aktualizacji.
emi82 Napisano 20 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2009 U mnie wszystko bylo aktualizowane na biezaco, wiec... za nimi nie nadazysz
justa_zab Napisano 23 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 23 Lipca 2009 Ja dostalam zielona karte w marcu, juz nawet zdazylam pojechac do polski na prawie miesiac a moja sprawa jest nadal pending na stronie, a wiec nie sugeruj sie tym
mercer Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 własnie moja siostra dostała dokument z USCIC do uzupełnienia jej podpisu, bo dopatrzyli sie ze go brakowalo. ALe papiery składała 2002 na mnie na GC , czy sadzicie że czas oczekiwania może sie przez to zmniejszyc ? Nie chce mi sie za bardzo wierzyc że procedura ruszyła, ale z 2 strony po co by przysyłali dokument do uzupelnienia podpisu ? Czekam juz 7 lat powinienem jeszcze okolo 3-4, ale po tym dokumencie z USCIC z zeszlego tyg. narobiłem sobie małej nadziei że skoro cos wysłali siostrze do uzupelnienia to znaczy ze ktos te dokumenty przeglada , i cała procedura sie przyspieszy ? co sądzicie ?
mercer Napisano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2009 Czy ktos pamięta zeby ktos na tym forum wspominał kiedyś, że czekał krócej np. o 2 -3 niż powinien ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.