kreskaa Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 Witam, jaka jest róznica między W&T a campem? Camp jest gwarantowany,tak? Tzn jesli jestem zainteresowana campem, Camp America, z tą firmą chcę:"lecieć" gwarantuje ze bede miałą tam pracę, bądź zapisuje sie już na targach w Polsce, dobrze to rozumiem? Jeśłi tak, to Work& Travel nie jest gwarancją? TZN wyjeżdżając tam nie mam gwarantowanej pracy? Czym poza tym sie różni? Jaka jest różnica w płacy? a może wieksze znaczenie ma "klimat pracy" różni się? Pomóżcie;) Dzięuję;*
danio94klin Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 Wy wszyscy to macie bana na Google czy co?! Zero inicjatywy ze swojej strony, bo inni załatwią za mnie... Zresztą masz jak byk na głównej! http://www.usa.info.pl/programy.php Ehhh...
sly6 Napisano 22 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2009 kreskaa a czytalas moze forum i dzialy work i trave,,camp zacznij od nich i sama zobaczysz jakie sa roznice,kto i za co odpowiada i ile mozna wyciagnac..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.