gnievek Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 Hej, Fajne to forum tylko olbrzymie, dlatego mimo że prawdopodobnie gdzies tam juz jest odpowiedź na to pytanie to moze ktos sie zmiłuje i mi podrzuci raz jeszcze potrzebny adresik pani lekarki... Gdzie udać się w Warszawie na badania zeby bylo wszystko w jednym miejscu? Bo mi sie nie chce fruwać i fruwać po tym zakorkowanym Pekinie. To ja sprawdze odpowiedz niedlugo.. DZIENY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martusia20 Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 No coz, biorac po uwage fakt, ze sama robilam badania w poprzednim tygodniu i rowniez zalezalo mi na w miere jednej lokalizaji, opracowalam takowa. Najpierw RTG na ul Warynskiego 9 (na wynik czekasz godzine), pozniej badanie krwi na nobla 2 (tam czekasz 1-1,5 godz na wyniki), a nastepnie dwie ulice dalej wizyta u pani doktor na ul meksykanskiej 6:) przemiescic autobusem musialam sie tylko z RTG na badanie krwi, ale przystanek jest "dwa kroki" centrum radiologicznego, praktycznie kazdy autobus zawiezie cie na saska kepe i trwa to 10 min. Tak wiec wszystko w pol dnia i bez zbednej plataniny w korkach. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnievek Posted August 2, 2009 Author Report Share Posted August 2, 2009 Dzięki Martusia bardzo. w kazdym miejscu umawialas sie telefonicznie cz z tzw. ulicy? A cały koszt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martusia20 Posted August 2, 2009 Report Share Posted August 2, 2009 RTG oraz badanie krwi robisz "od reki" bez umawiannia sie. trzeba zadzwonic do pani doktor i sie umowic. zreszta powimmas dostac wszystkie informacje o badaniach z ambasady.tam jest numer tel do niej. koszt to 57 za RTG, 46 za krew oraz 250 za badanie ogolne.popros od razu o wypelnienie karty szczepien:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.