ewelina0426 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2009 a i jeszcze jedno skoro jestem na drugim roku tzn zaliczony teraz od pazdziernika ide na trzeci to czy nie moge sie przeniesc na uniwersytet na 2 lata i zrobic Bachelor? tylko od poczatku najpierw 2 lata college(albo mniej zalezy ile mi zalicza) + 2 lata uniwer, jak myslicie? mam w sumie duzo przedmiotow tylko nie wiem czy mi je uznaja na uniwesyt. bo w college powiedzieli ze mi zalicza sorki ze tak pytam ale nie chce w rodzinie wyjsc na idiotke;/ i pchac sie gdzie nie trzeba...
kara_kc Napisano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2009 najlepsza metoda - weź indeks, naucz się go po ang (żebyś mogła tłumaczyć), lub weź angielską wersję, idź na wybrany uniwersytet, powiedz, że masz taką sytuację, i zapytaj się z kim możesz o tym porozmawiać, umów się na spotkanie i oni już Ci powiedzą co Ci zaliczą, co nie itp. Inaczej się tego nie dowiesz. A oni tutaj są naprawdę pomocni i cieszą się jak przychodzą studenci z pytaniami, więc wal jak w dym! ale szczerze, jeśli jeszcze nie masz i-20 w ręce, i nawet nie zdałaś TOEFL, nie ewaluowałaś przedmiotów, to nie masz szans zacząć we wrześniu szkoły tutaj.
ewelina0426 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2009 dzieki bardzo:) szczerze mowiac to ja nie chce isc od wrzesnia tylko od stycznia pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.