lutexus Napisano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam, czy da sie sprawdzic poprzez numer telefonu adres mieszkania na ktory jest tak jakby "zarejestrowany". Tzn mam numer stacjonarny i potrzebuje sprawdzic pod jakim adresem dany numer jest.
Jackie Napisano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 http://www.whitepages.com/ Wpisujesz numer w "Reverse Lookup".
lutexus Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 To znaczy chcialbym sie dowiedziec, ale dana osoba Nie moze sie dowiedziec ze to ja go sprawdzalem itp... Musze miec 100% anonimowosci. Da sie tak?
Jackie Napisano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 A niby jak ktokolwiek sprawdzi? Wpisuj i już, wyskoczy Ci adres. Chyba że numer jest zastrzeżony.
lutexus Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 Ale chodzi o to ze musze miec adres... a Nie miasto.... Imie nazwisko + ulica....
donata771 Napisano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 ja sprawdzilam ta strone,mozna po numerze odszukac imie,nazwisko,adres wpisujac tylko numet telefonu(bez kierunkowego z polski)tylko u gory najpierw-"Reverse Lookup".
lutexus Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 Zapomnialem dodac to numer ze stanow zjednnoczonych!! Z Pensylwani.... jak moge sprawdzic? Bardzo wazne!!!
Jim Beam Napisano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 Zapomnialem dodac to numer ze stanow zjednnoczonych!! Z Pensylwani....jak moge sprawdzic? Bardzo wazne!!! Ludzie podali ci link, sprawdziles go? ps. jestes jakis uposledzony?
lutexus Napisano 9 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 Ludzie podali ci link, sprawdziles go?ps. jestes jakis uposledzony? Tak spraqwdzilem... i nie podalo mi imienia i nazwiska... tylko maisto...
Jim Beam Napisano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2009 Tak spraqwdzilem... i nie podalo mi imienia i nazwiska... tylko maisto... wiec numer moze byc zastrzezony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.