per6 Napisano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2009 ... czy może być inny? muszę zatrzymać się pod innym adresem, niż podałam we wniosku wizowym. Czy mogę mieć przez to problem? pilne!
sly6 Napisano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2009 Mozesz miec ale nie musisz,,wszystko zalezy od rozmowy i od tego jak sie przedstawisz...nie zbyt czesto sie zdarza ze taka osoba ma problemy ale ....
anti Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 wlasnie...dobre pytanie...ja rowniez lece i nie chce docelowo podawac jednego miejsca bo bede co 2-3 dni je zmienial bo chce zwiedzic jak najwiecej. Co w takim przypadku?? Oni to beda sprawdzac? czy jest to tylko informacja 'w razie czego'? i ten wniosek oddaje dopiero po wylocie tak? czyli moge go wypelnic w trakcie pobytu tam?
sly6 Napisano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2009 anti podaje sie 1 adres pod ktorym spedzisz noc a potem jedziesz dalej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.