gacus Napisano 8 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Września 2009 Dzieki, zrobilem dzisiaj nowe fotki 5:5 takie jakie powinny byc;)
gacus Napisano 10 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Września 2009 Dostalem promese wizowa:) Jestem szczesliwy chociaz nie wiem na ile ja dostalem:) Rozmowa trwala nie wiecej niz 3 minuty. Konsul zadal 2 pytania drugi raz! Chcial sprawdzic poprawnosc moich odpowiedzi. Dobrze ze mialem umowe o prace poniewaz chcial dokumentu ktory poswiadczy to ze jestem zatrudniony i moje zarobki;) Rozmowa jest luzna;) Dodam tylko ze jak na poczatku kazal polozyc palec srodkowy na skanerze to ja ........... wyciaglem palec wskazujacy do niego (kazdy wie w jaki sposob) a on sie zaczol smiac Zrobilem to nieswiadomie......moze stres? Ale potem juz bylo luzno jak nie wiem co:D Pozdrawiam.
akma Napisano 13 Września 2009 Zgłoś Napisano 13 Września 2009 na poczatku kazal polozyc palec srodkowy na skanerze to ja ........... wyciaglem palec wskazujacy do niego (kazdy wie w jaki sposob) a on sie zaczol smiac Palec wskazujący to nie palec środkowy... Miłego pobytu w Stanach
gacus Napisano 13 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2009 Sorka pomylilo mi sie;/ Ja akurat musialem zeskanowac srodkowy.
gacus Napisano 16 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 16 Września 2009 Promeska na 2 lata Ciesze sie jak djabli:D
hciuku Napisano 18 Września 2009 Zgłoś Napisano 18 Września 2009 mam pytanie co do zdjęcia .. zdjęcie ma być 5x5 .. dobra a twarz jak ma być ustawiona ?? czy czoło musi być odsłonięte brwi czy uszy ? nie chciałbym zrobić złego zdjęcia wiec pytam czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat ?
Wojtek-J Napisano 18 Września 2009 Zgłoś Napisano 18 Września 2009 Leń Najpierw wejdz na http://tinyurl.com/lv7hq9 , a potem na pierwszy wynik ( http://polish.poland.usembassy.gov/poland-pl/docs_photo.html ).
gacus Napisano 21 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 21 Września 2009 mam pytanie co do zdjęcia ..zdjęcie ma być 5x5 .. dobra a twarz jak ma być ustawiona ?? czy czoło musi być odsłonięte brwi czy uszy ? nie chciałbym zrobić złego zdjęcia wiec pytam czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat ? po pierwsze to sie nie stresuj;) po drugie to jak powiesz fotografowi, ze chcesz zdjecie do amerykanskiej wizy to on nawet jesli tego nie robil, to znajdzie szybko w necie i zrobi odpowiednie zdjecie glowa do gory!
danik Napisano 21 Września 2009 Zgłoś Napisano 21 Września 2009 jak się idzie do profesjonalnego fotografa to wystarczy powiedzieć, że to ma być zdjęcie do wizy amerykańskiej i po sprawie, musi być dobre, w przeciwnym wypadku to jakiś amator, nie zawodowiec
Wojtek-J Napisano 22 Września 2009 Zgłoś Napisano 22 Września 2009 Dobrze, zeby wyjasnic sprawe ostatecznie - bo pomimo podania dokladnych zalecen ambasady niektorzy wciaz maja watpliwosci - podaje przykladowe, idealne zdjecie zgodne z wymogami (czyli ... musicie wygladac na swoim zdjeciu wizowym tak samo jak osoba na tej fotografii - jestem pewien, ze nie bedzie to skomplikowane i ze fotograf wykona odpowiednie ujecie): http://img180.imageshack.us/img180/2391/fotowiza.jpg
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.