Finest Napisano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2005 podajcie mi jakis namiar na bilety ok 20 maja tego roku do bostonu lub ny (chce sie dostać do maine) , najlepiej jakby to byly bilety w 2 strony dla 2 osob (tzw open ticket z mozliwościa wyboru czasu powrotu), mam nadzieje ze wyrobie sie w 4 tys pln
SantaCruz_CA Napisano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2005 wejdz na http://samoloty.onet.pl, www.bluesky.com.pl albo na inna wyszukiwarke. albo idz do pierwszej lepszej agencji turystycznej, ktora sprzedaje bilety lotnicze....
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 Finest jak to masz GC a chcesz bilet w obie strony,kazdy kto jedzie na GC kupuje bilet w jedna strone...
Finest Napisano 14 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 Finest jak to masz GC a chcesz bilet w obie strony,kazdy kto jedzie na GC kupuje bilet w jedna strone... :shock: witam krajana , a ja jestem z Międzyrzeca Podl. (chwilowo jeszcze w stolicy), czemu bilet w 2 strony? as temu ze moja zona jest w stanie blogoslawionym i jak narazie chce urodzic w Polsce, dlatego tez po tym jak przysla nam SSN (ciekawe po ilu tygodniach)- jak bedzie czula chec powrotu to lepiej miec od razu taki bilet(bo chyba jest taniej, niz z usa kupowac potem do polski) 8)
sly6 Napisano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2005 witam krajana przejedzalem pare razy przez Twoje rodzinne miasto co do biletu to kazdego kogo znam kupowal w jedna strone .. 8)
Finest Napisano 15 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 to bedziesz miał nowego znajomego, który kupi w dwie strony , aczkolwiek jeszcze się zastanawiam(i czekam na kase), bo 25 maja zaczynam prace w maine- to jeszcze troche czasu pozostało, narazie :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.