Jarek1122 Napisano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2005 Ja tak dodam że na Greyhound nie ma zadnych zniżek.
wron_ka Napisano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2005 heh..czy ja wiem..ja korzystalam z isicu i powiem wam szczerze...ze przydawala sie jako "id" w sklepach, na zmiane z polskim dowodem osobistym, trzeba bylo tylko wskazac gdzie jest "date of birth" i po sprawie.. ale tak czy siak, karta jest potrzebna do tanszego biletu(lol) i do ubezpieczenia,ktore ja mialam np. w warcie zapewnione na czas w&t;]
kubakj Napisano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2005 heh..czy ja wiem..ja korzystalam z isicu i powiem wam szczerze...ze przydawala sie jako "id" w sklepach, na zmiane z polskim dowodem osobistym, trzeba bylo tylko wskazac gdzie jest "date of birth" i po sprawie.. ale tak czy siak, karta jest potrzebna do tanszego biletu(lol) i do ubezpieczenia,ktore ja mialam np. w warcie zapewnione na czas w&t;] Aha i data w karcie ISIC jest w formacie dzien/miesiac/rok, a w USA jest standartem podawanie daty w formie miesiac/dzien/rok, wiec lepiej poprosic wyrabiajacych karte ISIC, aby w formacie amerykanskim date wpisali, bo moga byc nieufni co do tego "ID" jak zobacza, ze misiac jest np 14
wron_ka Napisano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2005 oczywiscie..mi wystarczylo,ze pokazalam palcem,na dzien miesiac i rok i nie bylo problemu;]
redoc Napisano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2005 no nie.. ;] na Grey(*uja)hounda znizek nie ma : //// osobiscie wykupienie isica jak dla mnie wymiotlo - bo o ile w europie i w polsce to jakies smieszne zniżki (ktore i tak mamy jako studenci) to w usa 50% za dobe hotelowa robi rożnice. i oczywiscie wejscie do klubu ze zdjeciem ktore jest zalaminowane mozemy wlozyc miedzy bajki
newyorker Napisano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2005 mam pytanie czy dzieki karcie Student Advantage wydanej w USA tez bedzie ubezpieczenie ?
kubakj Napisano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2005 mam pytanie czy dzieki karcie Student Advantage wydanej w USA tez bedzie ubezpieczenie ? Nie ma Jakby byla, to kazdy amerykaniec ja mial
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.