nifredil Napisano 17 Września 2009 Zgłoś Napisano 17 Września 2009 witam Czy ktoś wie, jak się odnosza do posiadaczy ważnych wiz B2 wystawionych jeszcze przed 2007 rokiem (a dokladniej wiza 10-letnia wystawiona w 1999, wazna do konca tego roku), czyli bez pobierania odcisków palców. Słyszałam, że urzędnicy immigracyjni na wszelki wypadek nie wpuszczają pod byle pretekstem. W ambasadzie to stanowczo dementują, ale wolałabym poznac doświadczenia w tym względzie, bo bilet lotniczy to spory wydatek pozdrawiam
sly6 Napisano 18 Września 2009 Zgłoś Napisano 18 Września 2009 a gdzies o takim slyszal? nie wpuszcza sie osob co przedluzyly sobie same pobyt nawet o 1 tydzien nielegalnie bo taka wiza jest nie wazna...
nifredil Napisano 22 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2009 nawet jesli nowy paszport tez nie jest biometryczny? (wiza jest jeszcze w starym paszporcie)
gal Napisano 22 Września 2009 Zgłoś Napisano 22 Września 2009 Wedlug mnie jesli wize dostales 10 lat temu i teraz 3 miesiace przed jej wygasnieciem obudziles sie aby wleciec do USA to tez zastanawialbym sie dlaczego tak dlugo ci zajelo na namyslenie sie na wyjazd. A mozesz podac przyklad tego jak to nazywasz "byle jakiego pretekstu". Cos mi tu wyraznie nie pasuje.
sly6 Napisano 23 Września 2009 Zgłoś Napisano 23 Września 2009 jak paszport jest wazny i wiza tak samo to czemu nie mieli by Cie wpuscic ????wpuszcaja ludzi ze starymi paszportami (te granatowe) jak jeszcze ktos taki posiada
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.