Skocz do zawartości

1800 Pln Za Lot Do Chicago

w.Raw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kasia przy takiej trasie nie spodziewaj sie jakis rewelacyjnych cen,,co innego lecac do NY-Chicago gdzie cena moze byc promocyjna a co innego Kansas...

Napisano

Zgadzam sie ze Sly6.

Przy takiej trasie nie spodziewaj sie tanich biletow. Hmmm, chcialem napisac, ze czeka Cie duzo czekania, ale po sprawdzeniu okazuje sie, ze nie! pod warunkiem, ze polecisz z Waszawy, czekaja cie dwie przesiadki, np. w Paryzu i Chicago. Bilet w dwie strony na luty/marzec kosztuje 825 $, co naprawde nie jest wiele, jak na te lokalizacje.

Nie bede podawal tu strony, nie wiem czy mozna, ale jakby co, pisz na priv.

pozdro

• 1 miesiąc później...
Napisano

Bilety na wakacje tez moga byc tanie, jezeli rezerwuje sie wczesniej.

Ja w tym roku (czerwiec) lecialam LOTem do Chicago za 1800 zl. Bilet kupilam w kwietniu.

Napisano
Bilety na wakacje tez moga byc tanie, jezeli rezerwuje sie wczesniej.

nie zawsze, czasem bilety są tańsze na kilka tygodni przed wylotem :)

Ja w tym roku (czerwiec) lecialam LOTem do Chicago za 1800 zl. Bilet kupilam w kwietniu.

także kupowałem bilet w kwietniu na początek lipca i cena była wysoka, prawie 2600

Napisano

także kupowałem bilet w kwietniu na początek lipca i cena była wysoka, prawie 2600

No zazwyczaj tak jest, ze w czerwcu sa jeszcze normalne ceny, a w lipcu juz nie :) w koncu lipiec to juz sezon, wiec co sie dziwisz :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...