paprak Napisano 26 Października 2009 Zgłoś Napisano 26 Października 2009 Bardzo prosze wszystkich, ktorzy zlozyli petycje I-130 (IR-1/CR-1) o odpowiedz w jakim czasie od NOA1 dostali zaproszenia na zlozenie odciskow palcow. Dziekuje i pozdrawiam edit: NIe moge znalezc nigdzie informacji na ten temat tylko w NOA jest napisane, ze przy niektorych aplikacjach beda prosic o zlozenie odciskow. Czy ktos moglby mi odpowiedziec czy moge spokojnie wyjechac z kraju na 2-3 miesiace czy musze czekac bo w najblizszym czasie bede musiala sie fatygowac po cos do ambasady w warszawie?
KW Napisano 27 Października 2009 Zgłoś Napisano 27 Października 2009 nie jestem 100% pewna, ale Odciskow chyba nigdy nie sklada sie w ambasadzie skladalabys jedynie jesli bys byla w USA i tu czekala na zatwierdzenie I-130 (ten wniosek jest bardzo czesto uzywany, nie tylko do CR1) zadzwon do ambasady zeby sie upewnic
paprak Napisano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Października 2009 Dzieki Tez mi sie wydaje, ze chyba nie bede skladac odciskow. Ciekawi mnie jednak, czy moge smialo wyjechac z kraju na jakies 3 miesiace czy bede musiala wczesniej robic jakies badania czy tez zalatwiac inne formalnosci. Strasznie mi to nie daje spokoju, czy ktos moglby mnie oswiecic czy moge spokojnie wyjechac czy nie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.