pudys88 Napisano 28 Października 2009 Zgłoś Napisano 28 Października 2009 Witam. Poszukuje osoby z USA co miała by możliwość zakupu i wysłania mi ciuchu Ralpha Laurena:P W Polsce niestety nie ma sklepu tego producenta a gdy wchodze na ich strone to widze niesamowite ciuchy;P Jest może ktoś kto kupuje tam ciuchy, ma jakieś zniżki czy coś? Okazji do wylotu do USA nie mam niestety:( Pozdrawiam:)
Bud Light Napisano 28 Października 2009 Zgłoś Napisano 28 Października 2009 Witam , Moge pomoc bo sprzedaje rzeczy na Allegro. W tej chwili nie wystawiam nic bo po prostu nie mam czasu. Moje konto Florydausa. Mam bardzo dobre komentarze. Prosze napisac na PW prywatna skrzynke co cie interesuje. Pozdrawiam
david7211 Napisano 29 Października 2009 Zgłoś Napisano 29 Października 2009 Można też skorzystać z usług wielu firm, które oferują "przekierunkowanie" zakupów ze sklepów w USA do Polski. Wiem, ze sporo to firm robi, np. Doma, Polamer, lub coś takiego http://www.yooppe.net
pudys88 Napisano 29 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 29 Października 2009 Dziękuje za pomoc:) Tylko troche drogo by to wychodziło:) Jak by nie patrzeć na warunki w USA osoby mieszkające tam bez problemu stać na takie zakupy na pln-y wychodzi troche drogo:P Macie może sklepy z firmową odzieżą taniej?
ppp1 Napisano 31 Października 2009 Zgłoś Napisano 31 Października 2009 na allegro jest dużo żeczy ze stanów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.