pudys88 Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Witam. Poszukuje osoby z USA co miała by możliwość zakupu i wysłania mi ciuchu Ralpha Laurena:P W Polsce niestety nie ma sklepu tego producenta a gdy wchodze na ich strone to widze niesamowite ciuchy;P Jest może ktoś kto kupuje tam ciuchy, ma jakieś zniżki czy coś? Okazji do wylotu do USA nie mam niestety:( Pozdrawiam:)
Bud Light Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Witam , Moge pomoc bo sprzedaje rzeczy na Allegro. W tej chwili nie wystawiam nic bo po prostu nie mam czasu. Moje konto Florydausa. Mam bardzo dobre komentarze. Prosze napisac na PW prywatna skrzynke co cie interesuje. Pozdrawiam
david7211 Posted October 29, 2009 Report Posted October 29, 2009 Można też skorzystać z usług wielu firm, które oferują "przekierunkowanie" zakupów ze sklepów w USA do Polski. Wiem, ze sporo to firm robi, np. Doma, Polamer, lub coś takiego http://www.yooppe.net
pudys88 Posted October 29, 2009 Author Report Posted October 29, 2009 Dziękuje za pomoc:) Tylko troche drogo by to wychodziło:) Jak by nie patrzeć na warunki w USA osoby mieszkające tam bez problemu stać na takie zakupy na pln-y wychodzi troche drogo:P Macie może sklepy z firmową odzieżą taniej?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.