hansbach Napisano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2009 Czy ktoś z was korzystała ze strony expedia.com przy rezerwacji biletów?
sly6 Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 hansbach a dobrze umiesz jezyk aby przeczytac regulamin co Ci proponuje ten bilet itp
hansbach Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 Szczerze mówiąc nie myślałem nad czytaniem regulaminu. Po Twojej wypowiedzi sądzę, że coś jest nie tak, dlatego to zrobię.Wiesz może co jest nie wporządku? Zastanwiałem się nad tym, że nie ma tam opłat, wydaje mi się to podejrzane.
sly6 Napisano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2009 wiele osob nie czyta regulaminu,cos co jest napisane malym drukiem a potem sa ale Ta strona jest ok jesli wiesz jaki bilet kupujesz i na cos sie zgadzasz,wyobraz sobie ze kupujesz bilet bez prawa zwrotu i bez prawa przebukowania(zmiany terminu lotu) i wtedy nikt Ci kasy nie zwroci bo nie przeczytales pewnych spraw i dlatego tez przed zakupem biletu musisz pewne sprawy znac i wiedziec ze jak kupisz bilet to wiesz co moze byc i jakie np oplaty bedziesz musial poniesc jak bedziesz zmieniac date powrotu jesli sie da...
gacus Napisano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2009 Sorry ze Wam przeszkadzam ale czy mam dzwonic do LOT-u?
hansbach Napisano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2010 Gdzie można wydrukować bilet elektroniczny? Na https://www.checkmytrip.com/ ??? Gdy wpisuje mój nr rezerwacji pojawia się błąd. Chyba, że podaje niewłaściwy numer.
sly6 Napisano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2010 a gdzie kupowales bilet? w takich wypadkach drukuje sie na stronie danej linii lotniczej-dostaje sie na e-miala dane jak nr lotu itp lub tez podaje sie na lotnisku numer rezerwacji -dane swoje ...
hansbach Napisano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2010 w KLM, owszem otrzymałęm email, ale jest tam napisany tekst ciurkiem, żadnego osobnego załącznika
gacus Napisano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2010 Do LOT-u jednak nie zadzwonilem;) Spokojnie pojechalem do Warszawy i polecialem za Atlantyk;) W tej chwili jestem w USA juz ponad miesiac. Rozmowa na lotnisku w NY poszla szybko ale niezbyt gladko;/ Popelnilem gafe w formularzu;/ Ale na koniec rozmowy na moje "Thank's" uslyszalem "Prosze" lamana polszczyzna i to wszystko:D Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.