Skocz do zawartości

Jak To Jest?

gacus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Szczerze mówiąc nie myślałem nad czytaniem regulaminu. Po Twojej wypowiedzi sądzę, że coś jest nie tak, dlatego to zrobię.Wiesz może co jest nie wporządku? Zastanwiałem się nad tym, że nie ma tam opłat, wydaje mi się to podejrzane.

Napisano

wiele osob nie czyta regulaminu,cos co jest napisane malym drukiem a potem sa ale

Ta strona jest ok jesli wiesz jaki bilet kupujesz i na cos sie zgadzasz,wyobraz sobie ze kupujesz bilet bez prawa zwrotu i bez prawa przebukowania(zmiany terminu lotu) i wtedy nikt Ci kasy nie zwroci bo nie przeczytales pewnych spraw i dlatego tez przed zakupem biletu musisz pewne sprawy znac i wiedziec ze jak kupisz bilet to wiesz co moze byc i jakie np oplaty bedziesz musial poniesc jak bedziesz zmieniac date powrotu jesli sie da...

• 1 miesiąc później...
Napisano

a gdzie kupowales bilet?

w takich wypadkach drukuje sie na stronie danej linii lotniczej-dostaje sie na e-miala dane jak nr lotu itp lub tez podaje sie na lotnisku numer rezerwacji -dane swoje ...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Do LOT-u jednak nie zadzwonilem;)

Spokojnie pojechalem do Warszawy i polecialem za Atlantyk;)

W tej chwili jestem w USA juz ponad miesiac.

Rozmowa na lotnisku w NY poszla szybko ale niezbyt gladko;/ Popelnilem gafe w formularzu;/

Ale na koniec rozmowy na moje "Thank's" uslyszalem "Prosze" lamana polszczyzna i to wszystko:D

Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...