baretk Napisano 23 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2009 Witam, Obecnie znajdujemy (ja i moja dziewczyna) się w usa na wizie turystycznej (6 miesięcznej) , miesiąc przed końcem planujemy wyjechać na tydzień na Bahamy i wrócić z powrotem do USA i tutaj mam pytania 1) opuszczając USA stracimy dotychczasowe zezwolenie na pobyt 6miesięczny ? 2) wracając do USA po tygodniu będziemy się starać o przyznanie nowego zezwolenia na pobyt czy wstawią nam to które wcześniej straciliśmy przed wylotem? Dziękuje za sugestie i pozdrawiam
manolo3000 Napisano 24 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2009 Poniewaz opuszczasz teren USA, więc po powrocie będziesz musiał ponownie przejść procedurę graniczną
sly6 Napisano 25 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2009 a ta wiza w paszporcie musi miec litere M abyscie mogli wrocic ,,jak jest 1 to nikt Was nie wpusci do USA no i trzeba pamietac ze taki pobyt 6 miesieczny zle moze byc odebrany na granicy...moze sie skonczyc tak ze Wam dadza na 6 miesiecy pobyt,krotszy lub tez bedzie miec dluzsza rozmowa z urzednikiem bo kogo jest stac na takie wczasy ....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.