szymano Napisano 27 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2009 witam. mam problem. mam wize studencka i chce kupic samochod. Czy jest jakis problem z rejestracja takiego auta na wize studencka? Miasto Scharlotte. Z gory bardzo dziekuje za odp. W wypozyczalni nie chca wypozyczyc (wiek min.21 lat) Pozdrawiam Szymano
gal Napisano 27 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2009 Samochod rejestruje sie na podstawie prawa jazdy a nie wizy
szymano Napisano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 27 Listopada 2009 Nie prawda. Poniewaz na wize turystyczna nie chca zarejestrowac
Rademedes Napisano 27 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2009 prawo jazdy musi byc raczej amerykanskie wiza nie ma tu nic do rzeczy
szymano Napisano 30 Listopada 2009 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2009 A wiecie moze, jak wyglada egzamin w USA? jest mozliwosc zdawac go po Polsku?
sly6 Napisano 30 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2009 szymano np w Chicago czy tez w NY masz testy po polsku a czy egzaminator bedzie do Ciebie cos mowil po polsku to bywa z tym roznie..lepiej znac podstawy jezyka a musisz miec samochod ..od znajomego,kolegi-rodziny i zdajesz ,,jest to na forum napisane
gal Napisano 30 Listopada 2009 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2009 A wiecie moze, jak wyglada egzamin w USA? jest mozliwosc zdawac go po Polsku? Testy tak ale jazda jest tylko w jezyku angielskim, tzn porozumiewanie sie z egzaminatorem jazdy
Rademedes Napisano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2009 z tym ze egzaminator duzo nie mowi: lewo, prawo, zaparkuj samochod
szymano Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2009 Chodzi mi o północna Karoline. Ale moze bedzie mozna zarejestrowac bez egzaminu. Czy jest tak samo ciezko zdac jak u nas ?
sly6 Napisano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2009 odsetek zdajacych jest wiekszy ale jesli nie bedziesz sluchac i wykonywac polecen egzaminatora to nie zdasz....tak samo jak Ci zle pujdzie test
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.