Oliwier Napisano 10 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2009 Mój status to Initial Review . Taki status mam od początku, na razie nic sie nie zmieniło... od listu NAO1 minął gdzieś miesiąc i 15 dni ... Z Żona staramy sie o CR1/IR1. Kiedy powinien zmienić sie status i w jakim momencie ? dokładnie mi chodzi o moja sytuacje czyli o CR1/IR1 bo to jest chyba strona ogólna na rożne petycje ? Mniej więcej po jakim czasie powinien zmienić mi sie status i na jaki ? Czy po prostu nie zmieni sie status a przyjdzie powiadomienie pocztą, że zatwierdzili dokumenty. Jak to sie odbywa ? Przepraszam za moje na pewno dla większości głupie pytania . Chce jak najlepiej żeby wszystko szybko sie potoczyło i nie chce popełnić żadnego błędu . Stąd takie dociekliwe pytania. Dziękuje wszystkim za wyrozumiałość.
promysl Napisano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2010 Mam opłacone IV Fee i wysłane/przyjęte I-864. Jak wyglada dalszy etap? Czy mam spodziewac sie jakiegoś "DS-230 Package"? Czy po prostu powinienem samodzielnie postepowac wg ogolnodostepnych instrukcji?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.