J_brawo Napisano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2009 Witam! Mam znajomego w Północnej Karolinie i chce mu na prezent (wiem że już po świętach:) ) wysłać polskie piwo np. czteropak Żywca albo Tyskiego. Niech wie co dobre Jednak podobno trudno wysyłac do USA paczki żywnościowe (ichni sanepid itp) a poza tym to też pewnie dość drogo wyjdzie wysyłać taką paczkę z Polski. Ale biorąc pod uwagę wielkość Polonii pełno jest tam polskich sklepów. Czy ktoś może zna jakiś sklep z polskim piwem w USA, najlepiej internetowy w którym moge sobie kupić piwo i aby wysłali je paczką na terenie USA?? Pozdrawiam
Fisher Napisano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2009 Co prawda tylko Tyskie, ale jednak polskie kupowalem w zeszloroczne wakacje w ... Walmarcie.
boguslaw11 Napisano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2009 http://www.bdsklep.pl/news.php?id=1253518307
pelasia Napisano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2009 jesli chcesz wyslac piwo z polski to przejdzie. moja mama mi wysylala lecha i reddsa w pudelku kilka razy i nie bylo najmniejszego problemu. moze wyjatek moze standard zywiec i okocim spotkalam w sklepach ale innych nie mialam przyjemnosci ujrzec:) Pozdrawiam
air Napisano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2010 Tyskie tylko nie wiem czy wysla, ale zapytac mozna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.