Skocz do zawartości

Z Usa Do Kanady Za 4800 $ ?

PieknaHistoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzięki sly6 jak zwykle pomocny jesteś, co prawda też dotarłem do tych informacji na stronie FBI a także zadzwoniłem do nich i tak to właśnie wygląda nie wiem czy będzie tak prosto na policji w Polsce bo dziś jak dzwoniłem to mieli problem z udzieleniem mi odpowiedzi czy mogą zdjąć te odciski tłumacząc się że muszą mieć jakiś papier po co mi to tak to juz jest w PL.

Napisano

wedle prawa nikomu nie wolno brac odciskow palcow chyba ze chodzi o sprawy prawne wiec moze dlatego musza wiedziec po co itp

zeby ci tylko dobrze to zrobili,,,kiedys mozna bylo takie cos zrobic przez Ambasade USA w Warszawie

Napisano

no i wyszło na to że Policja w mieście gdzie mieszkam nie może tego zrobić Pan komendant sprawdził i niestety nie mają żadnych podstaw prawnych jedynie prywatna agencja kryminalistyczna może to zrobić np: w Warszawie jest taka, koszt 144zł. Może gdzieś w mniejszym miasteczku po znajomości jest to możliwe na policji.

Napisano

mialem ten sam problem, mozna co prawda karte wydrukowac w domu i sie pobawic, ale wbrew pozorom nie jest to sprawa prosta, trzeba wiedziec jak palce odbijac, zeby potem nie odrzucili wniosku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...