hciuku Napisano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2010 Lece 1 Czerwca 2010r. o godz. 12.10 Plan lotu : 12.10-15.15 Warszawa-Chicago (BOEING 767 JET) Przesiadka 18.00-19.33 Chicago-Minneapolis (AIRBUS INDUSTRIE A319 JET) Linia lotnicza LOT
sly6 Napisano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2010 miales leciec klm i co sie stalo ze nie lecisz?
danik Napisano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2010 już masz bilet? nieźle a jaka linią lecisz Chicago-Minneapolis?
hciuku Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2010 sly6: nie wiem dlaczego .. nie pytalem sie ciotki wazne ze mam bilet i polece moze nie bylo dobrych promocji swiatecznych a ona wlasnie na takie promocje czekala danik: United Airlines
hciuku Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2010 tylko mam problem .. ciotka kupowala mi bilet przez internet (bilet elektroniczny) w stanach (1020 $) wyslala mi wiadomosc ktora otrzymala od biura podrozy w ktorym kupowala bilet .. tam byly wszelkie info na temat lotu m.in. nr rezerwacji biletu z waw do chicago itd. i tam tez byla opcja drukuj .. i nie wiem ktore mam drukowac ;/ a pozniej wyslala mi wiadomosc z numerem rezerwacji biletu lini lotniczej LOT i powiedziala zebym wszedl na strone LOT.com i zobaczyl swoja rezerwacje i wzial opcje drukuj.. wydrukowalem i okazalo sie ze wydrukowalo mi dokladnie to co mi pokazalo sie na stronie lotu, [ Link został wykasowany ] (zamazalem wiecie dlaczego) .. i co z tym mam isc na lotnisku do odprawy ? czy wystarczy mi paszport i ten nr rezerwacji ktory podam pani lub pani podczas odprawy i daja mi bilet
Rademedes Napisano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2010 wydruk powinienes miec tak dla pewnosci dla siebie, na lotnisku jak pokazesz paszport to bedzie wszystko, dla potwierdzenia Cie pewnie zapytaja gdzie lecisz,
hciuku Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2010 aha .. czyli mowisz ze nie mam sie co martwic wydrukami .. wazne zebym mial tylko paszport fajnie, bardzo mi pomogles Dziekuje
sly6 Napisano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2010 hciuk zadzwon-pujdz do biura LOT i porozmawiaj o tym United Airlines bedziesz lecial ale z Chicago do Mineapolis z Polski do Chicago bedziesz lecial LOT-em,,poniewaz lot teraz wspolpracuje z United danik zobacz na 1 post i sam zobaczysz jaka linia tzn liniami bedzie lecial
danik Napisano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2010 w 1. poście nie pisze jaką linią będzie leciał na trasie Chicago-Minneapolis hciuku założyłeś sobie kartę MM? będziesz mógł zbierać pkt, a że to jeden sojusz, jak napisał sly, więc troszkę pkt naciułasz
hciuku Napisano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2010 karta MM .. tzn ? jakie pkt pierwsze slysze nie dziw sie .. jestem zielony na razie w tych sprawach to moj pierwszy taki lot
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.