danik Napisano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2010 karta Miles&More to karta, na którą zbierasz pkt za przeloty liniami zrzeszonymi w Star Alliance, np. LOT pkt, a dokładniej mile, można wymieniać na "darmowe" przeloty, oczywiście trochę tych mil trzeba nazbierać, ale skoro lecisz tymi liniami i w dodatku na niekrótkiej trasie to możesz sobie taką kartę sprawić, TU poczytasz o tym więcej
hciuku Napisano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2010 gadalem z ciotka i powiedziala zebym sobie wzial tylko paszport ^^ oo a to ciekawa sprawa zobacze co da sie zrobic
Rademedes Napisano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2010 MM mozna wyrobic online i wydrukowac tymczasowa karte. Potem wlasciwa karta przyjdzie do domu poczta. Czasami zdarza sie, ze niektore loty (pomimo wprowadzenia numeru karty) nie sa odnotowane i tym samym nie ma za nie punktow. Jesli sie nic nie zmienilo to punkty mozna uzyskac do roku czasu od lotu, wysylajac karte pokladowa i wypelniony formularz. Wszystko dostepne na stronach MM.
sly6 Napisano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 to dobra masz Ciotke ze Ci zalatwila bilet-kupila....ja musialem za wszystko placic ,,co czlowiek to inna historia
hciuku Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 wiem mam ogromne szczęście teraz co roku będę zostawiał jej $ jak będę wracał od niej żeby mogla mi kupić bilet na następne wakacje
sly6 Napisano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 jak bedzie chciala bo znam takie osoby ze nie chca nic a sa takie ze i za pare centow beda sie kluci,,,jak kto w zyciu bywa
hciuku Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2010 e tam moja ciotka jest w porzadku oczywiscie jak nie bede sprawial klopotow to pewnie nie bedzie mnie chciala u siebie ale przeciez nie jade po to zeby utrudnic jej zycie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.