remoo Napisano 8 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 8 Listopada 2010 Tez polecam www.imb-plus.tv ... za 5.99$ 11 kanalow to swietna oferta. Do tego super sprawa z wyborem strefy czasowej. Jesli przegapimy jakis program, mozna wybrac inna strefe czasowa i "cofnac sie w czasie" Przykladowo wg ET mamy 5pm i ogladamy program z 5pm a w tym samym czasie jesli wybierzemy CT mozemy ogladac program z 4pm. Przesuwajac sie na zachod cofamy sie do wczesniejszych programow Ewentualnymi wadami imb-plus sa brak Polsatu i czasami polaczenie sie przycina (mam szybki internet wiec zakladam ze to wina ich serwerow).
aneczka81 Napisano 14 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2010 Spelnili twoje zyczenie, Polsat jest, rowniez TVN Turbo ale zabrali TVP1 i TVP2 dobrze ze TVn jest bo tam moje ulubione programy
TomRz Napisano 16 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 A od dzis Polsatu nie ma.... a dorzucony ITV to tak na prwde Polsat film. Mam nadzieje ze szybko i na stale zostana TVP1 TVP2 Polsat i TVN"y
aimetra Napisano 6 Marca 2012 Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 Jezeli chodzi o telewizje internetowa, to polecam polske + (www.polskaplus.co.uk), darmowa i zupelnie legalna, no i dziala bez zarzutow!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.