Gagat21 Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 Witam ! Czy zaświadczenie z uczelni o statucie studenta dostaje tylko organizacja sponsorująca czy także konsulat?
Bozka Napisano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2005 konsulat na pewno... ale nie muszisz tego mieć w kilku egzemplażach.. wystarczy jeden..
Martika_K Napisano 11 Maja 2005 Zgłoś Napisano 11 Maja 2005 a zaświadczenie sobie sama szrajbnąc mam na kartce ze jestem studentka, isc do dziekanatu i oni mi pieczatke dosstawiaja, czy od razu dostaje od nich gotowe papiery ? :?: :?:
fifi Napisano 11 Maja 2005 Zgłoś Napisano 11 Maja 2005 Dostajesz gotowy papier-przynajmniej u mnie mają własne druczki
Chomik Napisano 11 Maja 2005 Zgłoś Napisano 11 Maja 2005 a zaświadczenie sobie sama szrajbnąc mam na kartce ze jestem studentka, isc do dziekanatu i oni mi pieczatke dosstawiaja, czy od razu dostaje od nich gotowe papiery ? :?: :?: Witaj! Niektore pytania mnie zadziwiaja... Skad mozemy wiedziec jakie zasady panuja na Twojej uczelni? :roll: Przeciez to Ty powinnas najpierw zapytac w dziekanacie (spodziewam sie, ze nie jestes jedyna osoba, ktora wyjezdza na W&T), a dopiero potem na Forum. :oops: Pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.