Gagat21 Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 Witam ! Czy zaświadczenie z uczelni o statucie studenta dostaje tylko organizacja sponsorująca czy także konsulat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bozka Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 konsulat na pewno... ale nie muszisz tego mieć w kilku egzemplażach.. wystarczy jeden.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martika_K Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 a zaświadczenie sobie sama szrajbnąc mam na kartce ze jestem studentka, isc do dziekanatu i oni mi pieczatke dosstawiaja, czy od razu dostaje od nich gotowe papiery ? :?: :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Dostajesz gotowy papier-przynajmniej u mnie mają własne druczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 a zaświadczenie sobie sama szrajbnąc mam na kartce ze jestem studentka, isc do dziekanatu i oni mi pieczatke dosstawiaja, czy od razu dostaje od nich gotowe papiery ? :?: :?: Witaj! Niektore pytania mnie zadziwiaja... Skad mozemy wiedziec jakie zasady panuja na Twojej uczelni? :roll: Przeciez to Ty powinnas najpierw zapytac w dziekanacie (spodziewam sie, ze nie jestes jedyna osoba, ktora wyjezdza na W&T), a dopiero potem na Forum. :oops: Pozdrawiam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.