... Napisano 8 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2010 Witam. To bedzie moj pierwszy Lot, i chcialem sie upewnic: SCREEN OPISU LOTU!!! No własnie czy opłaca sie juz teraz kupić bilet za ww. kwote ? Czy lepiej poczekać np. Do maja, bo ceny zmaleja? Moze orientujecie sie kiedy będa tańsze i czy będa jakies promocje w okolicach MAJ/CZERWIEC. Dodam iż wylot ma być w okolicach 1.07, a powrót ok. 30.08. Przedział czasowy 2-3 dni. Z góry dziękuje. I CZY KTOŚ W LECI MNIEJ WIECEJ NA POCZĄTKU LIPCA DO BOSTONU ? WTEDY MOZNA SIĘ WE 2 DOSTOSOWAC ...
hansbach Napisano 8 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2010 Odwieczne pytanie brzmi teraz czy później.Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, wszystko zależy od Twojej cierpliwości i radzenia sobie w stersowych sytuacjach. Ja lecę do Bostonu w środę zapłaciłem 1795zł bywały bliety po 1350zł. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad alternatywą miejsca wylotu. Mieszkając we Wrocławiu masz najwięcej połączeń Lufthansy. Linia ta nie należy do tanich. Może warto byłoby poszukać innego miejsca wylotu. Ja znalazłem połączenie z Warszawy do Bostonu 1.07 do 28.08 za 821$. To jest 148$ taniej niż Twoje połączenie. Dodam tylko, że moja znajoma leciała w zeszłym roku do Bostonu Lufthansa i zapłaciła 2600zł. www.expedia.com
... Napisano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2010 no własnie, myślałem nad Warszawą, przeloty są najtańsze z PL, myśle ze termin kupna to byłby Kwiecień/Maj, chciałbym znaleśc cos do 2500zł. zgadza się 821$ na tej stronie, biletu i tak nie będe kupywał ja tylko Wujek w USA, wiec jest mi nawet bardziej na ręke kupno na tej stronie. jezeli dobrze rozumiem przesiadka jest w Londynie?
hansbach Napisano 8 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2010 tak, w Londynie Przy obecnym kursie $ koszt przelotu to około 1900zl czyli sporo taniej od tego jaki planujesz przeznaczyć na lot. Pamiętaj, że sporo zależy od kursu euro, albo dolara.
... Napisano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2010 wiem, i troche mnie to martwi, bo dolar idzie w górę... mam nadzieje ze jakos gwałtownie ceny nie pójdą w górę.
sly6 Napisano 9 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2010 ... szkoda ze nie zobaczyles ze ten lot jest przez Kanade to podwyzsza cene biletu o pare % bo tam masz inne stawki niz na USA,,inna sprawa ze musialbys miec paszport biometryczny aby tak leciec bo jak masz paszport bez cech biometrycznych to albo lecisz bez przesiadki w Montrealu -Kanada lub tez idziesz po wize do Ambasady Kanady a wiec cena za podroz wzrosnie... masz to dobrze ze mozesz leciec z 2-3 dniowym przesunieciem a to czasami duzo jak sie szuka cos taniego,,powiesz tak komus w biurze podrozy -w liniach lotniczych i wtedy cos sie taniego znajdzie niz jak masz date sztywna
... Napisano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2010 om tamta oferta jak narazie juz sie nie liczy, znalazlem cos o wiele tańszego
sly6 Napisano 9 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2010 a mozna wiedziec jaka to oferta? zobacz dobrze jakie sa restrykcje na bilecie lotniczym aby sie nie okazalo ze bedziesz musial z 100 dol dac lub tez wiecej aby zmienic date powrotu ,,lub tez nie da sie wcale tego zrobic ...
... Napisano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2010 akurat restrykcje to najmniejszy problem, po jezeli nic nieoczekiwanego by sie nie stało, to nie zmieniłbym daty powrotu. na expedia.com znalazłem za 821$, wiec cena jest nizsza, a jak wiadomo kazdy zaoszczędzony grosz sie przyda w USA, choc bede mial zapewnioną plynnosc finansową to warto miec czasmi jekies swoje $ na drobne wydatki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.