Dottie Napisano 28 Maja 2005 Zgłoś Napisano 28 Maja 2005 O jej...strasznie mi przykro! Myslalam, ze moze przez ostatnich pare lat troche sie w tym konsulacie wyluzowali... ale wyglada na to, ze nie. Wiem jak sie czujesz, bo przeszlam przez to. Amerykanie to dziwolagi... Barbados brzmi o wiele ciekawiej niz ich przekleta Ameryka! Trzymaj sie i zycze udanych wakacji!
in good shape Napisano 29 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 29 Maja 2005 Witaj Ela, Przykro mi bardzo, ze nie dostaliscie wiz... cholera wie czmu nas tak traktuja.Jak dlugo jeszcze bedziemy dla nich krajem 3-cim... :? Nie przejmuj sie Elu ...ja rowniez ostatnio mysle o innym kraju na wyjazd - o Majorce a do usa narazie daje spokoj....narazie Pozdrawiam Cie serdecznie i wszystkich innych rowniez :!:
raspberry69 Napisano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2005 o matko to widze ze i ja nie bede miec latwo :cry: w lipcu mam rozmowe z konsulem w londynie i chce sie ubiegac o wize F-1 , moj chlopak polak dostal sie na wymiane studencka i chelismy wyjechac razem on pewnie dostanie wize bez przeszkod ale JA???? coraz czarniej to widze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.