danik Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 skoro boisz się iść sama na rozmowę, to jak chcesz jechać do USA? jak sobie tam poradzisz? kiedyś trzeba dorosnąć i wykazać się odwagą i odpowiedzialnością
monka.g. Napisano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 a czy rozmowa z konsulem będzie przeprowadzona w języku polskim czy angielskim.?
sly6 Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 jestesmy w Polsce wiec bedzie rozmowa po polsku a jak wolisz po angielsku jesli sie dobrze czujesz za to masz pewna rozmowe po angielsku na granicy w USA ale wtedy te znajome Ci moga pomoc w tlumaczeniu i rozmowie... jak dzwonilas na infolinie to co Ci powiedzieli,ze masz isc sama na rozmowe czy tez z rodzicami?bo np 17-latkowie ida sami na rozmowe
monka.g. Napisano 14 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 jak dzwoniłam na infolinie to kobieta poinformowała mnie, w jakim terminie mam sie zglosic na rozmowe, jakie papiery ze soba wziac i to na tyle... (co do j. angielskiego to potrafie sie dogadać, ale wiadomo pewniej czuję się rozmawiając w jezyku ojczystym. Stąd to pytanie) !
monka.g. Napisano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 Dostałam wizę(jeszcze nie wiem na ile), bardzo dziękuję wszystkim za pomoc.
Bloosik Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 To ładnie, jak już będziesz wiedziała na ile tę wizę dostałaś to daj znać
sly6 Napisano 17 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2010 monka.g. to dobrze ze wize otrzymalas ale trzymaj sie swojego tematu i tutaj pisz jakie mialas pytania oraz na ile dostalas wazna wize
monka.g. Napisano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego 2010 Dostałam wizę na 10 lat! Bardzo się cieszę..
sly6 Napisano 19 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2010 to jak zmienisz paszport to pamietaj aby Ci tej wizy nie dziurkawili i jak sie przepisy nie zmienia to bedziesz mogla latac wtedy na 2 paszportach do tego poczytaj dobrze o tym: http://www.usa.info.pl/board/Ostrzezenie-D...ych-t12513.html bo wystraczy ze bedziesz 1 dzien nielegalnie w USA i nie wjedziesz juz na tej 10-letniej wizie..to tak pisze na przyszlosc abys wiedziala co i jak
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.