cursed23 Napisano 15 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2010 Heyo wszystkim!!! Ja chcialem sie zapytac czy waszym zdaniem ambasada ma mozliwosc sprawdzenia tego ze bylem w Irlandii?? Wolalbym to zatajic dlatego ze musialbym sprowadzic zaswiadczenie o niekaralnosci z tamtad co by zajelo mi okolo 3, 4 tyg, a program International Experience Canada jest juz otwarty prawie 1,5 miesiaca. Pozdrawiam
sly6 Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 jesli nie ma teraz to moze kiedys wyjsc ze byles w Irlandii bo np bedzie potrzebne to do wizy pracowniczej,na pobyt staly np ze tam robiles i masz doswiadczenie a wtedy latwo jest sie doszukac tego co wpisales w formularzach
cursed23 Napisano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 No wreszcie ktos sie odezwal, thx Sly. Czyli twoim zdaniem raczej ambasada nie jest w stanie sprawdzic takich informacji ?? Nie wydaje mi sie ze rodzaj pracy jaka mialem w Irlandii w otrzymaniu wizy czy stalego pobytu mial mi by pomoc. Fakt ze bylem tam, dalem rade i niezla sume na koncie uzbieralem bylby duza przewaga moim zdaniem, ale coz niesety jestem zmieszany bo zalatwienie tego jak juz wspomnialem dlugoby trwalo i najprawdopodobniej zaryzykuje i nie bede nic o tym wspominal. pozdro
sly6 Napisano 16 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2010 wiesz zycie czasami lubi Nas zaskoczyc nawet i po jakims czasie wiec jesli cos zrobisz to na swoja odpowiedzialnosc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.