Skocz do zawartości

Czy To Moze Wyjsc?

cursed23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heyo wszystkim!!!

Ja chcialem sie zapytac czy waszym zdaniem ambasada ma mozliwosc sprawdzenia tego ze bylem w Irlandii?? Wolalbym to zatajic dlatego ze musialbym sprowadzic zaswiadczenie o niekaralnosci z tamtad co by zajelo mi okolo 3, 4 tyg, a program International Experience Canada jest juz otwarty prawie 1,5 miesiaca.

Pozdrawiam

Napisano

jesli nie ma teraz to moze kiedys wyjsc ze byles w Irlandii bo np bedzie potrzebne to do wizy pracowniczej,na pobyt staly np ze tam robiles i masz doswiadczenie a wtedy latwo jest sie doszukac tego co wpisales w formularzach

Napisano

No wreszcie ktos sie odezwal, thx Sly. Czyli twoim zdaniem raczej ambasada nie jest w stanie sprawdzic takich informacji ?? Nie wydaje mi sie ze rodzaj pracy jaka mialem w Irlandii w otrzymaniu wizy czy stalego pobytu mial mi by pomoc. Fakt ze bylem tam, dalem rade i niezla sume na koncie uzbieralem bylby duza przewaga moim zdaniem, ale coz niesety jestem zmieszany bo zalatwienie tego jak juz wspomnialem dlugoby trwalo i najprawdopodobniej zaryzykuje i nie bede nic o tym wspominal.

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...