Skocz do zawartości

Camp Leaders - Kto Jedzie I Na Jaki Camp ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

hej! ja jade na camp taconic. w tym roku wybiera sie tam bardzo duzo Polaków. Szukam informacji na temat tego obozu od kogos kto był tam w poprzednich latach ale nie moge znalezc zadnej informacji;/ moze ktos był na cam taconic i moze mi napisac czy dobrze trafilam? ;)

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy później...
Napisano
NY przede wszystkim, conajmniej 7-10 dni, może Miami/LA. Myślałem też o Hawajach, jakieś 4 dni, ale to jak bilety nie będą bardzo drogie :)

W minione wakacje byliśmy z kolegą tydzień na Hawajach. 370 USD za lot z San Francisco do Honolulu i z powrotem (round trip) tyle, że musisz rezerwowac bilety ok 1,5 miesiaca wczesniej. Polecam stronę www.momondo.com

a tak na marginesie wracam z kumplem na kamp, na którym pracowaliśmy w tym roku - Camp Wipigaki w Wisconsin

//EDIT

wlasnie zauwazylem date dodania posta przez kolegę shawn'a :) Niemniej info zostawię, może komuś się przyda.

• 1 rok później...
Napisano

Coś temat umarł...

Może ktoś się wybiera na camp w 2013? Kończę właśnie aplikacje... Ciekawe jak jest z wyborem lokalizacji. Zależy mi na spokojnych miejscach. Najlepiej Wyoming, Montana lub jeśli coś bliżej wschodu to Tennessee. Bywał ktoś w tych stanach na campach już?

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja z kolei jestem zainteresowana możliwością wspólnego wyjazdu we 2 osoby. Widzę że wiele osób pisalo że jechalo razem z kolegą/koleżanką. Jakie są szanse że będziemy razem na jednym campie? Czy da się to jakoś zagwarantować czy ryzyk fizyk?

Napisano

Hejjj :) Ja się wybieram. Aktualnie jestem po interview, złożyłam prawie wszystkiego dokumenty... brakuje mi medical form... no i później już tylko oczekiwanie na pracodawcę. Z tego , co wiem, to można próbować jechać we dwójkę, ale na spotkaniu konsultantka powiedziała mi, że nie dają 100% pewności, że osoby będą razem na campie.

Powiem szczerze, że fajnie byłoby poznać przynajmniej jedną osobę przed wylotem, wybierającą się na ten sam camp.

Ja aplikuję pierwszy raz ... :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hejjj :) Ja się wybieram. Aktualnie jestem po interview, złożyłam prawie wszystkiego dokumenty... brakuje mi medical form... no i później już tylko oczekiwanie na pracodawcę. Z tego , co wiem, to można próbować jechać we dwójkę, ale na spotkaniu konsultantka powiedziała mi, że nie dają 100% pewności, że osoby będą razem na campie.

Powiem szczerze, że fajnie byłoby poznać przynajmniej jedną osobę przed wylotem, wybierającą się na ten sam camp.

Ja aplikuję pierwszy raz ... :)

Ja jestem po spotkaniu z konsultantem, ale jeszcze nie podpisałam umowy. Na początku też chciałam jechać z kimś, ale niestety każdy miał swoją wymówkę... W takim razie stwierdziłam, że nie ma co się oglądać na innych... Trudno. Najpewniej kogoś poznam - na to liczę. :P A skąd jesteś ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...