marve Napisano 29 Marca 2010 Zgłoś Napisano 29 Marca 2010 Hej, Jedzie ktoś może na Tyler Hill Camp do Pensylwanii ??
sly6 Napisano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2010 moze i jedzie nastepnym razem jak bedziesz pisac na forum to wylacz caps lock,dziekuje
jawa89 Napisano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2010 hej! ja jade na camp taconic. w tym roku wybiera sie tam bardzo duzo Polaków. Szukam informacji na temat tego obozu od kogos kto był tam w poprzednich latach ale nie moge znalezc zadnej informacji;/ moze ktos był na cam taconic i moze mi napisac czy dobrze trafilam?
yrek Napisano 1 Maja 2010 Zgłoś Napisano 1 Maja 2010 Hej,Jedzie ktoś może na Tyler Hill Camp do Pensylwanii ?? Jedziesz na THC ?? Swietny camp
mike90 Napisano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2010 NY przede wszystkim, conajmniej 7-10 dni, może Miami/LA. Myślałem też o Hawajach, jakieś 4 dni, ale to jak bilety nie będą bardzo drogie W minione wakacje byliśmy z kolegą tydzień na Hawajach. 370 USD za lot z San Francisco do Honolulu i z powrotem (round trip) tyle, że musisz rezerwowac bilety ok 1,5 miesiaca wczesniej. Polecam stronę www.momondo.com a tak na marginesie wracam z kumplem na kamp, na którym pracowaliśmy w tym roku - Camp Wipigaki w Wisconsin //EDIT wlasnie zauwazylem date dodania posta przez kolegę shawn'a Niemniej info zostawię, może komuś się przyda.
stig722 Napisano 31 Października 2012 Zgłoś Napisano 31 Października 2012 Coś temat umarł... Może ktoś się wybiera na camp w 2013? Kończę właśnie aplikacje... Ciekawe jak jest z wyborem lokalizacji. Zależy mi na spokojnych miejscach. Najlepiej Wyoming, Montana lub jeśli coś bliżej wschodu to Tennessee. Bywał ktoś w tych stanach na campach już?
thaisy Napisano 13 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 Ja z kolei jestem zainteresowana możliwością wspólnego wyjazdu we 2 osoby. Widzę że wiele osób pisalo że jechalo razem z kolegą/koleżanką. Jakie są szanse że będziemy razem na jednym campie? Czy da się to jakoś zagwarantować czy ryzyk fizyk?
żanetasul Napisano 14 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2012 Hejjj Ja się wybieram. Aktualnie jestem po interview, złożyłam prawie wszystkiego dokumenty... brakuje mi medical form... no i później już tylko oczekiwanie na pracodawcę. Z tego , co wiem, to można próbować jechać we dwójkę, ale na spotkaniu konsultantka powiedziała mi, że nie dają 100% pewności, że osoby będą razem na campie. Powiem szczerze, że fajnie byłoby poznać przynajmniej jedną osobę przed wylotem, wybierającą się na ten sam camp. Ja aplikuję pierwszy raz ...
lena91 Napisano 25 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2012 Hejjj Ja się wybieram. Aktualnie jestem po interview, złożyłam prawie wszystkiego dokumenty... brakuje mi medical form... no i później już tylko oczekiwanie na pracodawcę. Z tego , co wiem, to można próbować jechać we dwójkę, ale na spotkaniu konsultantka powiedziała mi, że nie dają 100% pewności, że osoby będą razem na campie. Powiem szczerze, że fajnie byłoby poznać przynajmniej jedną osobę przed wylotem, wybierającą się na ten sam camp. Ja aplikuję pierwszy raz ... Ja jestem po spotkaniu z konsultantem, ale jeszcze nie podpisałam umowy. Na początku też chciałam jechać z kimś, ale niestety każdy miał swoją wymówkę... W takim razie stwierdziłam, że nie ma co się oglądać na innych... Trudno. Najpewniej kogoś poznam - na to liczę. A skąd jesteś ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.