piotr8 Napisano 13 Października 2010 Zgłoś Napisano 13 Października 2010 Witam. Czy tegoroczni pracownicy mogliby podzielić się wrażeniami z wyjazdu? Czekam na relacje
qwerty32121 Napisano 13 Października 2010 Zgłoś Napisano 13 Października 2010 Też jestem ciekaw relacji NA stronce Alaskawat jest już informacja: Sezon Alaska 2010 dla Togiak Fisheries można zaliczyć do udanych. W ciągu pierwszego kontraktu uczestnicy otrzymali czeki o średniej wartości $3100. Najwyższy czek wyniósł $3500, najniższy $2700.
wojtano Napisano 15 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2010 Podpinam się do prośby o wrażeniach. Niedawno trafiłem na stronkę alaskawat i jestem zainteresowany wyjazdem na w 2011. Czekam na informacje
stook Napisano 15 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2010 Też jestem ciekaw relacji NA stronce Alaskawat jest już informacja: Sezon Alaska 2010 dla Togiak Fisheries można zaliczyć do udanych. W ciągu pierwszego kontraktu uczestnicy otrzymali czeki o średniej wartości $3100. Najwyższy czek wyniósł $3500, najniższy $2700. Ci najlepsi chyba materace do spania mieli przy linii produkcyjnej. Po 10-12h dziennie orka, "fajnie". Nie lepiej się do jakiegoś kasyna próbować wbić ? (no i nie na Alasce)
filolożka Napisano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2010 Zastanawiam się nad wyjazdem na Alaskę z biurem pana Pawła Kosickiego. Wiecie coś na jego temat? To uczciwy człowiek? Zależy mi na wyjeździe głównie ze względu na możliwość podróżowania. Chciałabym zwiedzić nie tylko Alaskę, ale również pozostałe stany. Czy ktoś z Was odbył taką wyprawę? Można to zrobić za otrzymane wynagrodzenie? Zastanawiam się też, czy jest możliwość mieszkania w pokoju dwuosobowym z partnerem/partnerką. Wybieram się z chłopakiem.
ajtkien Napisano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2011 Na pokój 2 osobowy nie masz co liczyć, co do finansowania jakiegoś tripa to jest to ogarnięcia, ale to ile zarobisz zależy od sezonu , stanowiska i zmiany na jaka trafisz .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.