kara_kc Napisano 3 Marca 2010 Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 Hej, wypełniam z moją mamą ds156 i za chiny ludowe nie wiem jak przetlumaczyc jej pozycje w pracy. Mama ma stanowisko pełniącej obowiązki dyrektora kierowniczki bibliotek gminnych (ja piernicze tylko po polsku wymyslaja takie rzeczy) macie jakieś pomysly?
sly6 Napisano 3 Marca 2010 Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 a po sie meczyc wypelniajac cos po angielsku? przeciez ds 156 mozna spokojnie wypelnic po polsku bez uzywania polskich znakow
kara_kc Napisano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 no wlasnie to odnalazlam na forum.. chyba nawet lepiej bo mama ni w dziub po ang wiec jakby zaczeli z nia po ang rozmawiac... uf a czy orientujesz sie moze, czy zwykly wyciag z konta wystarczy czy musi jakos byc potwierdzony przez bank? mama ma konto elektroniczne i wyciagi dostaje na e-maila i sie zastanawiam czy takie sa ok.. dzieki
sly6 Napisano 3 Marca 2010 Zgłoś Napisano 3 Marca 2010 byly przypadki ze ludzie kiedys brali wyciagi co miesieczne ale od pewnego czasu nic takiego nie slychac i co prosza to o paszport,wniosek-dhl..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.