michal2616 Napisano 8 Marca 2010 Zgłoś Napisano 8 Marca 2010 Witam, Wybiera się ktoś może na w&t do Chicago? Myśle o opcji job hunting. Myślicie, że będą duże problemy ze znalezieniem pracy?
sly6 Napisano 9 Marca 2010 Zgłoś Napisano 9 Marca 2010 a jak umiesz jezyk,co umiesz robic,,podejmiesz prawie kazda prace?
michal2616 Napisano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2010 Można powiedzieć, że w stopniu zaawansowanym, chociaż nie wiem czy mogłbym się pokusić o powiedzenie, że płynnie... zależy co przez to rozumieć. Oczywiście pracy się nie boje, podejme każdą Szukam czegoś bez specjalnych kwalifikacji... doświadczenie jakie mam to w sprzedaży i fizycznej jako magazynier. Poszukuje kogos kto też wybiera się w tamte rejony na w&t, niekoniecznie na "job hunting", bardziej do nawiazania znajomosci.
pacio177 Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2011 mogłby ktos dac mi jakies wskażówki jak znależć prace w Chicago lub okolicach na w&t (independent)?
sly6 Napisano 13 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2011 Pacio a przeciez masz tam rodzine> wiec od nich zacznij kolejna sprawa szukac mozesz po portalach,ogloszeniach ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.