Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam pytanie, wypelniajac ds jest pytanie kto oplaca twoja podróz ... zazwyczaj wpisuje sie siebie i rodzicow .. moje pytanie jest takie / czy jesli za moja podroz bedzie placic tata mojego chlopaka , ktory nie jest jeszcze moja rodzina moge normalnie wpisac ? czy musi on wypelanic jakies dodatkowe dokumenty ? cos czytalam o jakims sponsoringu ale niewiem czy to to samo sie tycz

Napisano

mozna byc sponsorowanym na wycieczke,pobyt w USA ,,,mozna wpisac ze to bedzie Ojciec mojego chlopaka i wrazie czego wyjasnic co i jak :)

ps ze to nie jest Twoja rodzina?a czasami sie mowi ze synowa-syn nie jest rodzina ,roznie w zyciu bywa z tym

Napisano

chodzi o to ze ktos Ci pobyt sponsoruje ale wtedy mowisz o tym ze bedziesz na czyms utrzymaniu ale wtedy nie musisz przedstawiac pewnych dokumentow na to jak kto jest z wizami na pobyt staly lub tez nauka :)

Napisano

ja na twoim miejscu wpisalabym ze beda mnie utrzymywac rodzice.. skoro idziesz sama po wize nie musisz brac zadnych wnioskow dotyczacych pracy i zarobkow rodzicow ( bardz rodzicow chlopaka )

i najprawdopodobniej wtedy bedzie sie ciebie pytal po co tam chcesz jechac, gdzie pracuja rodzice i ile zarabiaja.

pozdrawiam.

Napisano

Tyle ze problem jest taki ze jak wpisze ze moi rodzice to bedzie problem bo ich praca nie jest wysoko dochodowa i powiedza mi ze nie stac mnie na ta podroz .. a rodzice chlopaka maja duzo kasy i z tym ni ebedzie problemu chyba ...

tylko wlasnie niewiem czy jakies dodatkowe dokumenty mam zabrac oprocz ds

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...