gosik102 Napisano 17 Maja 2011 Zgłoś Napisano 17 Maja 2011 Dzwoniłam pod nr z informacji wizowej, ale powiedzieli mi, że w ambasadzie w ogóle nie udzielą mi takiej informacji. I huk :/ Kazali zadzwonić na Okęcie- dzwoniłam na okęcie, ale tam jak zwykle nic nie wiedzą standard A ja nie mogę w nocy zasnąć bo się denerwuję
sly6 Napisano 17 Maja 2011 Zgłoś Napisano 17 Maja 2011 a skad wiedza ze nie udziela? mozesz pisac do Ambasady i moze Ci za pare dni odpowiedza w tej sprawie publicwrw@state.gov Musisz tez na google znalesc numer do centrali w Ambasadzie USA i wtedy powiesz jaka masz sprawe .Moze Cie polaczal z kims co bedzie wiedzial.
gosik102 Napisano 17 Maja 2011 Zgłoś Napisano 17 Maja 2011 A myslisz, że może być z tym duży problem przy wjeździe? Z tego co czytam na forum, masz troche doświadczenia w różnych sprawach. Zdarzyło sie już coś podobnego?
sly6 Napisano 17 Maja 2011 Zgłoś Napisano 17 Maja 2011 jestes z tego co pamietam 1 osoba co ma taka sprawe,jak maja ludzie to nie oddaja I-94,zostala dluzej w USA.. kiedys mialas moze 2 rozmowe na granicy?,bylas dlugo w USA a krotko w Polsce..
gosik102 Napisano 17 Maja 2011 Zgłoś Napisano 17 Maja 2011 Nigdy nie miałam i nigdy nie byłam długo, zawsze tylko na wakacje i zawsze ( chyba raz na 7 razy) trzy miesiące. Nigdy nie pracowałam, zawsze powrót w terminie. Aż tu klops.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.