sly6 Napisano 18 Marca 2010 Zgłoś Napisano 18 Marca 2010 ella to fajnie ze Ci sie udalo,,napisz moze jak bylo z formularzami oraz o co Cie pytali,,czy duzo osob odeszlo z paszportem w reku czy tez wiecej dostalo wize..dziekuje za te odpowiedzi
ellabeat Napisano 18 Marca 2010 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2010 Pytania miałam związane z tym, co napisałam w formularzu (nie było z nim żadnych problemów) - dlaczego właśnie do tego miejsca się mam zamiar wybrać, o pracę tu w Polsce i czy jadę sama czy jeszcze ktoś ze mną. Wszystko w bardzo przyjemnej atmosferze. Kiedy usłyszałam, że dostanę wizę na 10 lat, to miałam łzy w oczach!! Z tego co zauważyłam podczas, gdy tam byłam odmowę dostała chyba tylko jedna dziewczyna. A tak to wszyscy odchodzili zadowoleni od okienek.
danik Napisano 18 Marca 2010 Zgłoś Napisano 18 Marca 2010 czyżby odsetek odmów spadał? może dąży do magicznej granicy?
Rademedes Napisano 19 Marca 2010 Zgłoś Napisano 19 Marca 2010 trzeba jeszcze brac pod uwage fakt, ze ilosc osob starajacych sie o wize spadla diametralnie, mozna to zauwazyc chocby patrzac na czas oczekiwania na rozmowe o wize i kolejki przy konsulacie
sly6 Napisano 19 Marca 2010 Zgłoś Napisano 19 Marca 2010 oraz po pytaniach na np tym Forum Rademenes do magicznej liczby...3%?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.