haras.pl Napisano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2010 witam potrzebuje wykoncac dosc dlugi telefon do ameryki (NY), mam komorke w PLAY oraz, ogranicznony, ale mozliwa opcje skorzystania z telefonu stacjonarnego ewentualnie google voice/skype itp czy ktos moglby powiedziec ile moze kosztowac godzinny telefon do NYC? jak bylem tam to sprzedawali jakies smieszne karty ktore sie wpisywalo w telefon komorkowy i za 5 dolarow mozna bylo rozmawiac bardzo dlugo czy tu tez tak jest? moze bardziej oplaca sie skorzystac przez VoIP jak wrazenia z jakosci z gory dzieki za odpowiedzi
sly6 Napisano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2010 a tutaj jest cos podobnego ze masz np taka karte jak telegrosik itp..popytaj sie na poczcie o takie cos masz tez numery pod 0-700 i wtedy placi sie po 0.39 gr za min rozmowe ,kiedys tak rozmawialem ponad 1,5 godz . mozesz tez skorzystac z skype,voip ,,a jaka bedzie jakosc?jak przez skype to wszystko zalezy od lacza i kompa .
Rademedes Napisano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2010 skoro masz google voice to jaki problem? dzwonisz za darmo po USA i Kanadzie
haras.pl Napisano 20 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2010 skoro masz google voice to jaki problem? dzwonisz za darmo po USA i Kanadzie mam, ale nie korzystalem jeszce z niego a w chwili obecnej jestem w polsce ale to chyba dla VoIPa nie ma znaczenia dzieki bardzo za informacje ;} PS. dla odpowiedzi powyzej chodzilo mi o nazwe telegrosik, i nie wiedzialem gdzie tego szukac dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.