sly6 Napisano 8 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2010 Informacja o warunkach udziału w głosowaniu w obwodach głosowania utworzonych za granicą i na polskich statkach morskich, w wyborach Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, zarządzonych na dzień 20 czerwca 2010 r. http://www.pkw.gov.pl/pkw2/index.jsp?place...1&page=text
sly6 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2010 Witamy Państwa w systemie elektronicznego zgłaszania się wyborców w obwodach głosowania utworzonych za granicą. System umożliwia wpisanie do spisu wyborców osób, które zamierzają głosować w polskiej placówce dyplomatyczno-konsularnej. https://wybory.msz.gov.pl/
sly6 Napisano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 cos o 2 turze wyborach http://www.dziennik.com/news/metropolia/11663
eelbe Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2010 Ja chciałbym sie wybrać na 2 turę, na pierwszą nie mogłem niestety (praca), teraz muszę załatwić z szefem żeby dał mi wolne... Jak sie dowiedziałem że Kaczynski wygrał w usa to jakoś tak... jakby padłem.
mezzi Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Jak sie dowiedziałem że Kaczynski wygrał w usa to jakoś tak... jakby padłem. dokladnie... paranoja! Ludzie! to Wybory nie kondolencje.... !!
azrael Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Ja chciałbym sie wybrać na 2 turę, na pierwszą nie mogłem niestety (praca), teraz muszę załatwić z szefem żeby dał mi wolne...Jak sie dowiedziałem że Kaczynski wygrał w usa to jakoś tak... jakby padłem. Same Zenki I Wiese glosowali. Nic dziwnego ze Kaczor wygral.
Jim Beam Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 Znasz ich wszystkich? a moze jestes zwolennikiem jedynie slusznej linii glosowania tak jak Unia Europejska w referendach, do skutku az stanie na naszym? Te "Zenki i Wiesie" maja dokladnie takie samo prawo glosu jak i ty.
sly6 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 czy jak ja powiem ze glosowalem na ktoregos z Panow K to czy mam sie tego wstydzic,jak ktos bedzie Nam mnie patrzyl/czy jak napisze ,poprosze o pomoc to czy bedzie odpowiedz na to? nauczylem sie tego jak narazie w zyciu ze ktos moze popierac PO-SLD-PIS lub tez PSL ale nadal to jest czlowiek taki sam wartosciowy jak ja i nie moge mu mowic ze jak glosowal na dana osobe-partie to byl glupi,nie madry-tzw moher ...To nie tedy droga Tak wiec szanujmy wybory innych,mozemy sie nie zgadzac-mozna pisac ze cos mi sie robi ale takie sa zasady demokracji i wyborow
danik Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 ale nie ma co ukrywać, że "dzięki" katastrofie i "przemianie" Kaczyński zyskał trochę pkt. procentowych, dlatego jestem ciekaw czym kierowało się to kilka-kilkanaście procent wyborców, którzy wcześniej nie popierali go, a teraz tak
sly6 Napisano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2010 danik a moze ludzie nie chca aby 1 partia miala wladze w reku i kogos trzeba wybrac innego moze jestesmy na to nie przygotowani jako spoleczenstwo,,moze kiedys o tym poczytamy czyms sie ludzie kierowali.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.