tibuktu Napisano 7 Maja 2010 Zgłoś Napisano 7 Maja 2010 Witam, Jestem zainteresowany praktykami w Kanadzie, niedługo kończe kurs podyplomowy w Irlandii i chciałbym wyjechać na praktyki do Kanady - USA nie wchodzi w gre. Znacie może jakieś organizacje które oferują pomoc w znalezieniu praktyki? Na google znalazlem pare biur ale nie wiem co onich sądzić, może ktoś próbował i zna jakieś godne polecenia? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
sly6 Napisano 7 Maja 2010 Zgłoś Napisano 7 Maja 2010 z tym powinienes sie zapoznac : http://www.canadainternational.gc.ca/polan...e.aspx?lang=pol i teraz jak znajdziesz sam : Uzyskanie płatnego stażu/praktyki w Kanadzie; to sam sobie poradzisz z takim czyms w innym przypadku albo musisz liczyc ze ktos Cie przyjmie na takie cos lub tez skorzystac z biura co wiaze sie z oplatami dodatkowymi a teraz umiesz jezyk francuski czy tez angielski lepiej?bo jak francuski to mozesz zainteresowac sie Quebec.
tibuktu Napisano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2010 Znam bardzo dobrze znam angielski - skończyłem - nie skończyłam jestem płci męskiej[/b] kurs - Robotyka i usłyszałem od wykładowcy że Kanada ma tego typu prac od groma. Więc chciałem skorzystać. A jakie to koszta mniej więcej są? Chętnie skorzystałbym z usług biura masz może adresy jakichś? Na google znalazłem jak juz napisałem ale chętnie bym użył jakichś sprawdzonych.
sly6 Napisano 7 Maja 2010 Zgłoś Napisano 7 Maja 2010 przepraszam za zmiane plci ... a ile takie cos moze kosztowac to nie wiem ,spytaj sie tych biur
tibuktu Napisano 7 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 7 Maja 2010 A znasz jakieś ? Jest tego trochę na google, ale może ktoś zna jakies wypróbowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.