sly6 Napisano 9 Maja 2010 Zgłoś Napisano 9 Maja 2010 No to bedziesz musial sie umowic na rozmowe pod koniec maja aby miec szanse na rozmowe w dany dzien i miec duzoo szczescia ze zdarza z paszportem,czerwiec nie jest dobrym miesiacem na wizy poniewaz wiele osob dopiero wtedy sobie przypomina ze trzeba miec wize,ze wiza sie konczy,plus ludzie jadacy na wat sa . No ale jak nie mozesz wczesniej to pozostaje czerwiec .jak dostaniesz numer dhl to sprawdzaj nr przesylki na www lub tez mozesz dzwonic do nich czy juz paszport jest unich oraz czy mozesz go odebrac z Ich biura ..nie wiem tez gdzie mieszkasz bo tez jest wazne jak dostarczaja paszporty dhl
maxur Napisano 14 Maja 2010 Zgłoś Napisano 14 Maja 2010 Z tego co widze nie mozna odbierac paszportu z wiza osobiscie, ale powiem Ci ze ja przed moim wylotem w lutym mialem taka sytuacje ze konsul oddal mi pewny dokument " za duzo " i mialem telefon z konsulatu ze w przypadku dostarczenia osobistego tego dokumentu bede mogl odebrac paszport z wiza w konsulacie w krakowie, i tak tez sie stalo. Wiec to zalezy, ale ze wzgledu na to ze byla to wina konsula pozowolono mi odebrac go osobiscie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.