stopa Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Szukam osoby do wspólnego zwiedzania wschodniego wybrzeża, m.in. Miami we wrześniu. Chętnie się dołączę również do grupki osób, chcących tak samo jak ja pozwiedzać ciekawe rejony USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu2000 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 a oprocz Miami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stopa Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 kurde nie wiem jeszcze co dokładnie na pewno te tereny, które są warte zobaczenia nA wschodnim wybrzeżu (Cała Floryda, Nowy Jork, Waszyngton....). Wolałabym, to zaplanować z inną osobą lub osobami, które to może bardziej ogarniają niż ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
lu2000 Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 Tak pytam... bo ja wlasnie mieszkam w New Yorku i wolalabym zobaczyc cos innego Floryda czy Washington czy z innej beczki - Six Flags - jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stopa Posted May 15, 2010 Author Report Share Posted May 15, 2010 Jestem otwarta na wszelkie propozycje. To co wymieniłaś z checia bym zobaczyła, a jak mieszkasz w NJ to zajebiście byłabyś moim przewodnikem po Nowym Jorku Tak pytam... bo ja wlasnie mieszkam w New Yorku i wolalabym zobaczyc cos innego Floryda czy Washington czy z innej beczki - Six Flags - jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eelbe Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Siema, ja zbieram ekipe na wschodnie wybrzeże, od 7 do końca września, start z NY Wszyscy wstępnie zainteresowani lecą z Camp America, ale inni jak najbardziej też mogą się przyłączyć Mapka podglądowa- http://bit.ly/bT5PoT subject to change Wschód niskim kosztem, max przygody! Parki rozrywki, nurkowanie, byczenie się w południowym słońcu i co tylko chcesz- możemy się dogadać do zmian programu jak ktoś chce więcej info pisać tu lub PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.