Skocz do zawartości

Http://www.emigracjadokanady.com Pytanie O Firme

tibuktu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Pytanie jak w temacie, korszystał ktoś z ich usług, byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie informacje.

Ogólnie to wiem że proces można samemu przeprowadzić ale jakby nie było to zbyt drogie to myślę że dla świętego spokoju mógłbym skorzystać z usług tej firmy.

Pozdrawiam

Napisano

nie takie drogie tzn ile 1000 dol kan...ale za co pomoc?za jaki Program?

po 1 powinienes sprawdzic ta firme na google co tam sie pisze,wiem czasami wpisy nie moga oddawac tego czym jest ta firma i jak dziala ale zawsze to cos

po 2 jest strona CIC gdzie masz napisane kto i jak moze takie cos robic,czy ma licencje i na co zwrocic uwage :

https://www.csic-scci.ca/en/

http://www.cic.gc.ca/english/information/r...ative/index.asp

I teraz musisz sie zapoznac dobrze ze strona CIC aby nie wpakowac sie w cos z czego nie bedzie odwrotu lub tez ktos bedzie ciagnac kase chociaz powinno byc juz to zakonczone

Bo mozesz wydac i 20 .000 dol kan i nic nie miec a do tego stracisz czas i bedziesz miec zabrudzone papiery..

Nie pisze o tej firmie ze taka jest ale nalezy miec to na uwadze jak czasami bywa .

Wybor nalezy do Ciebie co wezmiesz i jak

Dobry adwokat nie bedzie Ci prawic slodkich slow a takie czasami ze bedziesz musial to przyjac,zobacz jak czasami pisze tutaj Karina..poczytaj jej posty i tak miej wiecej wyglada praca takiego czegos

Napisano
Ogólnie to wiem że proces można samemu przeprowadzić ale jakby nie było to zbyt drogie to myślę że dla świętego spokoju mógłbym skorzystać z usług tej firmy.

wez tylko pod uwage, ze ktokolwiek przygotuje Ci dokumenty i tak sa one de facto skladane przez Ciebie, wiec w przypadku bledow itp. nie mozna sie potem tlumaczyc, ze to jakas firma wypelniala dokumenty

chcesz jechac tymczasowo czy na stale? w obu przypadkach mysle, ze powinienes dac sobie rade samodzielnie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...