mini80 Napisano 18 Maja 2010 Zgłoś Napisano 18 Maja 2010 Jak to jest z ta odprawa celna pomiedzy jednym lotem a drugim? W warszawie mam przesiadke na drugi samolot i teraz nie wiem, czy musze przechodzic przez odprawe czy ide w kierunku "nastepny lot"? Czy ta "przyjemnosc" czeka mnie dopiero na koncowym lotnisku krajowym ? Orientujecie sie jak to jest Oczywiscie chodzi o powrot ze Stanow
Joanna30 Napisano 18 Maja 2010 Zgłoś Napisano 18 Maja 2010 Jeśli masz jeden bilet kupiony ze Stanów do innego lotniska, niż Warszawa, a jedynie z przesiadką tam, to twój bagaż jest odprawiany od razu do lotniska docelowego i w Warszawie go nie oglądasz. Idziesz od razu do "connecting flights"
mini80 Napisano 18 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 18 Maja 2010 Dziekuje Joanna30 . Rozumiem, ze odprawe celna z bramka "do oclenia" mam dopiero na lotnisku docelowym, tak?
danik Napisano 19 Maja 2010 Zgłoś Napisano 19 Maja 2010 tak, w Warszawie masz tylko kontrolę paszportową
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.