Skocz do zawartości

Dane Wizowe Lufthansa Poważny Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mam poważny problem.Wujek z ameryki zamówił mi bilet przez orbitz.com czy coś takiego

Bilet przysłał mi na maila.Jest normalnie moje imię Kornel.Znalazłem szybko numer rezerwacji i wszedłem na stronę Lufthansy

Dodam że lecę wro-muc-bos

I pierwsze zaskoczenie Imię mam Kornell ,czyli przez 2 l i jak wypełniam dane wizowe na stronie rezerwacji Lufthansy to imie i nazwisko sie automatycznie dodaje z rubryki imię i nazwisko pasażera i nie da się tego zmienić, dzwoniłem do Lufthansy czy będę mógł mieć z tym problem i pan mi powiedział że mogą mnie nie wpuścić bo wszystko musi się zgadzać z wizą, a w wizie mam normalnie przez jedno l i mówił że patrzą tam też na takie literówki jak ja mam

I teraz pytanie jak ja mogę zmienić to imię na Kornel przez jedno l , żeby automatycznie dane wizowe były poprawnie wpisane i żebym nie miał problemów

Czy wujek może zadzwonić do tych orbitz co robili rezerwację i to żeby jakoś sprostowali, czy co bo już nie wiem

Wylot mam 28 czerwca i chce żeby wszystko było jak najszybciej wyjaśnione

Proszę o szybką odpowiedź

Napisano

trzeba sie z ta firma skontaktowac co wystawiala bilet oraz pisac do LH ale do Niemiec w tej sprawie,,maja tez swoj profil na facebooku i tam tez mozna takie cos pisac w j.angielskim-niemieckim jak z tego mozna wyjsc i jak da sie to zalatwic,musisz wiedziec kto taki bilet Ci wystawil...

Napisano

to znaczy sam bilet mam na mailu i jest normalnie ale na stronie rezerwacji lufthansy mam Kornell a niemiecka obsługa dała by rade to zmienić, jak tak to poproszę jakieś namiary

Pytałem się też wujka i mówił że przez jedno l wpisał

Napisano

Dzwon do lufthansy.

Taki problem powinien byc przez Ciebie od razu zgloszony jak go zauwazyles. Tez mnie to kiedys spotkalo i zajelo mi 15 minut wyprostowanie tego bledu, ale fakt, zrobilem to w kilka minut po otrzymaniu poczta e-mail potwierdzenia rezerewacji.

Napisano

namiary na lufthanse masz w google czy to do polski czy tez do niemiec

wpisz tez w facebooka lufthansa i zobaczysz jaki maja fajny profil

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...