lukash_hp Napisano 20 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2010 Wiesz co? Do ambasady wybieram sie dopiero wtedy kiedy dostane stosowne pismo ze skierowaniem oraz o tym ze dalszą częśc nauki bede kontynuował w usa.Ale również zaswiadczenie do przyjęciu na studia w USA. Z tego co wiem to nie ma wielkich problemów z tym.Poinformowałem o tym fakcie episkopat USA. Narazie nie otrzymalem odpowiedzi w tej sprawie, nie mniej jednak starano mi sie wyjasnić że Episkopat USA nie jest Department of Emigration wiec wiele mi nie wyaśnili. Pozdrawiam Wszytkich
sly6 Napisano 20 Maja 2010 Zgłoś Napisano 20 Maja 2010 i dobrze Ci to wyjasnili ...I teraz musisz im napisac wprost ze masz zakaz wjazdu na teren USA i jak chca abys byl w USA to musza skontaktowac sie z prawnikiem imigracyjnym w tej sprawie jak kto dobrze zrobic..Oni maja takie znajome osoby i powinni Ci w tym pomoc ...
lukash_hp Napisano 21 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2010 Dziękuje serdecznie Ci za poradę Nie znam się na tych sprawach ale dobże że jest taki człowiek jak Ty który ma o tym jakieś pojęcie. Powiem Ci że w Kościele nie ma demokracji tutaj panują inne prawa i obowiązki Żeby to zrozumieć poprostu trzeba być na moim miejscu Nie wiem jak się jeszcze mije losy potoczą ale dzikuje Wam Wszystkim za porady a szczególnie Tobie sly6 Pozdrawiam
sly6 Napisano 21 Maja 2010 Zgłoś Napisano 21 Maja 2010 tjaa bo ja nie wiem co jest z kosciolem i jak jest...no ale mozesz tak myslec ze ktos czegos nie rozumie ja Ci tylko napisalem ze jesli kosciol bedzie chcial i bedzie cos robil w tym temacie to Ci to umozliwi wjazd,,maja tam adwokatow od takich spraw. a jak nie to maja znajomych ktorzy czasami pomagaja.Tak sie przedstawia sprawa cala
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.