Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiesz co?

Do ambasady wybieram sie dopiero wtedy kiedy dostane stosowne pismo ze skierowaniem oraz o tym ze dalszą częśc nauki bede kontynuował w usa.Ale również zaswiadczenie do przyjęciu na studia w USA.

Z tego co wiem to nie ma wielkich problemów z tym.Poinformowałem o tym fakcie episkopat USA. Narazie nie otrzymalem odpowiedzi w tej sprawie, nie mniej jednak starano mi sie wyjasnić że Episkopat USA nie jest Department of Emigration wiec wiele mi nie wyaśnili.

Pozdrawiam Wszytkich

Napisano

i dobrze Ci to wyjasnili ...I teraz musisz im napisac wprost ze masz zakaz wjazdu na teren USA i jak chca abys byl w USA to musza skontaktowac sie z prawnikiem imigracyjnym w tej sprawie jak kto dobrze zrobic..Oni maja takie znajome osoby i powinni Ci w tym pomoc ...

Napisano

Dziękuje serdecznie Ci za poradę

Nie znam się na tych sprawach ale dobże że jest taki człowiek jak Ty który ma o tym jakieś pojęcie.

Powiem Ci że w Kościele nie ma demokracji tutaj panują inne prawa i obowiązki

Żeby to zrozumieć poprostu trzeba być na moim miejscu

Nie wiem jak się jeszcze mije losy potoczą ale dzikuje Wam Wszystkim za porady a szczególnie Tobie sly6

Pozdrawiam

Napisano

tjaa bo ja nie wiem co jest z kosciolem i jak jest...no ale mozesz tak myslec ze ktos czegos nie rozumie

ja Ci tylko napisalem ze jesli kosciol bedzie chcial i bedzie cos robil w tym temacie to Ci to umozliwi wjazd,,maja tam adwokatow od takich spraw.

a jak nie to maja znajomych ktorzy czasami pomagaja.Tak sie przedstawia sprawa cala

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...